Prova på Dyk

Passa på att göra något riktigt skoj, prova på att dyka och upplev den fantastiska upplevelsen att vara viktlös.

Att få dyka i en pool är en upplevelse i sig, att känna viktlösheten och lugnet som är under Vattenytan. Under ett prova på dyk får du möjligheten att testa att andas under ytan, vi gör även några enklare övningar. Dyket består av en kort teorigenomgång följ av ett pass i poolen med övningar, ca 2,5-3h totalt.
Är ni ett kompisgäng, möhippa, svensexa eller familj som vill göra en kul aktivitet tillsammans som passar alla så är ett prova på dyk något för er.
Du väljer om du vill hoppa på några av våra redan schemalagda prova på dyk som du hittar i kalendern. vill prova på en annan tid som passar dig bättre så kontaktar du oss så ordnar vi det (minimum 6 personer om det ska ske utanför planerade prova på dyk)
Förkravet är att du är simkunnig och är minst 13 år gammal.
Innan du anmäler dig till ditt dyk bör du säkerställa att du är fullt frisk, se egen Hälsodeklaration nedan som du svarar JA eller Nej på samtliga frågor, om ditt svar är JA på någon av frågorna behöver du rådgöra med en läkare innan vi kan dyka, kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med en dykläkare. När du kommer till ditt prova på dyk tar du med dig dessa dokument ifyllda och klara.

Pris 495kr/person vid större grupper offert
Boka in dig genom att skicka din anmälan till info@dykning.net
Transport fram och tillbaka från pool och dykplatser ansvarar du själv för. Vi tillämpar samåkning men räkna med att du behöver ha bil.  

Till kalender: http://www.dykning.net/?kalender,10